Temat: Fatalee
View Single Post
stare 07.12.2008, 21:47   #20
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Fatalee

Cytat:
Napisał Quenne
No tak Liv ocenia ze nic nie jest warte ponieważ to jest moje
To u mnie nie ma znaczenia
Cytat:
chyba nie musze Ci tłumaczyć co to jest jak jesteś taka mądra
Wiesz co? Ja nie po to napisałam komentarz, aby się powymądrzać. Gdyby mi tylko o to chodziło, to przynajmniej starałabym się siedzieć cicho.
Ja TEŻ kiedyś zaczynałam i też nie dostawałam wysokich ocen za FS, ale z biegiem odcinków opowiadanie stawało się coraz ciekawsze i fajniejsze. Potem leciały 10/10, nawet od tych, którzy na początku twierdzili, że to FS jest dnem.
Twoje podejście do sprawy jest godne pożałowania. "A co taka głupia Liv będzie mi się tu wymądrzać, o jakie to piękne i cudne FS ona pisze! Mam gdzieś jej ostre komentarze, moje FS jest i tak DE BEST!"
Mając takie podejście daleko nie zajdziesz. I ŻADEN inteligentny i oczytany forumowicz nie powie Ci, że to FS jest boskie, jeżeli nie będziesz się starała.
Jednak po Tobie widzę, że masz w głębokim poważaniu rady (wytykanie błędów NIE JEST atakiem na Twoją osobę) osób piszących naprawdę fajne i mądre opowiadania. Jeśli tak, to jest mi okropnie przykro, ale nic tu po moich postach. Wolę sobie nabić gdzie indziej, ale z sensem.
Więc wiesz, sama się prosisz...
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem