View Single Post
stare 12.12.2008, 16:37   #3
Łezka

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Brak lokatora:(

Przepraszam niestety nie znam rozwiązania problemu, ale podam na swoim przykładzie:
Mam znaczy się miałem ok. 15 samochodów do TS2 ściągniętych z netu i z tego forum zawsze mnie ta nazwa bawi "krem z groszku" . Wchodzę do gry chcę wybudować rodzince znaczy się małżeństwu domek stawiam parking/podjazd a ten podjazd na nie da się postawić tylko podjazd został obrócony przodem do tyłu i nic nie da się zrobić.

Rozwiązanie: nie zapisałem gry ( cały dom na zmarnowanie ehh) wyszedłem byłem zmuszony usunąć te wszystkie auta i hehe krem z groszku wszedłęm do gry i działa mi normalnie.

Teraz do Zdec : Co do lokatorów ostatnio 6 dni temu wprowadziłem do bloku wybudowanego przeze mnie 2 dziewczyny oczywiście nastąpiło wynajęcie umeblowanie i na parcele przyszedł Juan Naleśnik gostek z Przedmieścia (bodajże) i za chwilę drugi Juan Naleśnik aż tych Naleśników namnożyło mi się ze 25 i zaczęli się wspólnie atakować i z nimi nie da się nic zrobić klikam pozęgnaj się wszyscy a oni się powielają dalej i usunąłem na zawsze tego Naleśnika i jest normalnie.
I jeszcze co do Zdec: Clean Installer pokazuje Ci że wszystkie dobrze działają dodatki może program się myli przecież żekomo komputer nie jest mądrzejszy od człowieka.