12.12.2008, 17:07
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: Więzienne melodie
No więc, nareszcie jest ten upragniony odcinek! Jak będziecie dawać w takim tempie to po roku będziecie mieli 12 odcinków Ale do rzeczy. Ocenię moim ulubionym sposobem:
Bjork Akcja powoli zaczyna się rozwijać jednak nadal widze w tym typową wenezuelską telenowelę (niestety) Lepiej byłoby nieco bardziej urozmaicić akcję i nie stosować tylko "trudnych zakrętów życia". Ocenka ode mnie dla Ciebie to 8/10.
Ellie Bardzo ładny tekst. Trochę opisów, trochę przemyśleń i uczuć bohaterki jednak trochę za mało. No i długość odcinka pozostawia wiele do rzyczenia.... Jak się czeka calutki miesiąc na jeden odcinek, to chce sie przynajmniej trochę poczytać, a nie, ledwo co wszedłem w rytm czytania, odcinek sie skończył :/ Ocenka to you to 9/10.
cassant Zdjęcia. No cóż. Rozwaliły forum, ale to już mniejsza. Przedstawiaja fajne sceny, wreszcie pomieszczenia nie są puste, jednak brakuje mi tu jakiś efektów, które bardzo urozmaiciłyby zdjęcia. Najlepszym w tym wypadku efektem byłby lepszy światłocień, a następnie kontrast kolorów. Byłoby cudnie ^^ Dla Ciebie 8/10
No. Ocena za cały odcinek to:
8.3/10
Pozdrawiam szanowne autorki!
Giovanni
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|