View Single Post
stare 13.12.2008, 10:00   #1
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Domek Moniki Listek by Violla

W ramach oszczędności (nie wiem czego) zrobiłaś tylko 10 zdjęć?

Przód- za dużo tych maków. Nie pasują do ścieżki. To samo z tymi kwiatkami po makach- nie dość, że również kolorystycznie nie pasują, to jeszcze ubogo tam wyglądają.
Bryła- dach mógłby być bardziej płaski. Muszę powiedzieć, że całkiem niezłe to połączenie białej i szarej cegły w ten sposób, chociaż ja bym to zrobiła to jeszcze inaczej- tak po mojemu...
Przedpokój- hmmm... Te "półeczki" jakoś niezbyt przypadły mi do gustu, a cała ta jedna, trzykratkowa ściana jest za bardzo zagracona.
Kuchnia- zbyt ciemny odcień zieleni na ścianach. I piecyk mogłaś zostawić biały (byle by nie był zielony).
Salon- na drugim zdjęciu widać straaaszne pustki (walnęłabyś kwiatka do roga- może byłoby OK
Sypialnia- mam ocenić po jednym zdjęciu?! A niee... Inaczej Cię załatwię- po rzucie widać, że pusto. Pościel nie pasuje.
Łazienka- czerwień w zielonym domu? Odpada.

Ogół- nieźle, jak na pierwszy raz, ale mogłaś się bardziej przyłożyć. Następnym razem nie zostawiaj tylu pustych miejsc w domu i wklejaj więcej zdjęć.
5/10
Liv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.