Bryła mnie nie zaciekawiła, ale za to ogród... poprostu piękny, aż chce się tam być, ta niby rzeczka jest wspaniała, fajnie wygląda. Hall jest fajny, ale panele podłogowe na suficie troche dziwnie wyglądają, to mi się nie podoba, salon bardzo ładny, ale znowu te panele i jeszcze kafle na suficie, mnie to troche odstrasza. W jadalnie nie podoba mi się yyy sofa? wszystko inne fajne, kuchnia jest ładna, fajne ozdoby, np kawałki arbuza. Niższy poziom - fajna ozdoba obok fortepianu, wszystko fajne, jedynie ten dywan nie bardzo mi się spodobał. Łazienka jest ładna, kwiatek obok wanny nawet pasuje, jedyne co mi bardzo przeszkadza to krzesło (czy fotel), może ktoś tak bardzo lubi posiedzieć sobie w łazience

ale mi się to nie podoba. W sypialni są ładne ozdoby, to pod łóżkiem to jakaś miska? to mi się nie bardzo podoba, dobra, co by tu dużo gadać, wszystko by było ładne gdyby nie to cegiełkowate pokrycie ściany, moim zdaniem nie pasuje do tego domu, przez to wygląda tak biednie, jakby simów nie bylo stać na jakąś tapete czy farbe

druga łazienka - znowu krzesło, w pomieszczeniu gdzie jest jaccuzi, nie podobają mi się te skały, jak dla mnie to bardziej na zewnątrz domu to pasuje, no ale jak kto lubi. Bardzo zaciekawiła mnie graciarnia, co do tego pomieszczenia nie mam żadnych zastrzerzeń, jest wspaniałe, podoba mi się.
Ogólnie dom mi się podoba, ale nie tak bardzo jak ogród.