View Single Post
stare 15.12.2008, 14:58   #29
asiolek
Guest

Domyślnie Odp: TILLEUL L'CAQUETER - w zgodzie z naturą...

Ogród jest niesamowity... Przedewszystkim oczarowało mnie ukształatowanie terenu i te różne oczka wodna i strumyczki. Mam wrażenie że rośliny z osobna wcale nie wyglądają realistycznie za to razem, i to w tak ciekawej kompozycji wyglądają jak żywe. Bryła ciekawa, ale nie do końca podoba mi się ta cegła w połączeniu z oliwkową zielenią.
Wewnątrz podoba mi się za to że ta właśnie zieleń wszędzie się przewija ^^
Hall jest ładny choć nie przepadam za tak dużymi pomieszczeniami, trzeba jednak przyznać że ta przestrzeń jest tam potrzebna bo tego typu dom z małym hallem wyglądłby dziwnie ;/ Nie będę opisywać wszystkich pomieszczeń bo praktycznie wszystkie mi się podobają. Pierwsza łazienka niezbyt mi się podoba, przez umywalki i wannę - coś za kanciaste, za to druga łazienka jest po prostu perfekcyjna ma taki fajny klimat. Podoba mi się też że nie jest zwykłym jednym pomieszczeniem i ma fajne przeszklone przejście do jackuzzi. Kolory też są świetne takiej jakiejś pozytywnej energii dodaje czerwień biel i czerń jednak ma w sobie coś przytulnego dzięki drewnie w różnych odcieniach. Sypialnia również bardzo mi się podoba - świetny pomysł i wykonanie.
Graciarnia ma coś w sobie ;p Taki artystyczny nieład
10/10

I czekam na kolejne prace