Temat: Dark Room
View Single Post
stare 16.12.2008, 21:12   #1
Kliii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dark Room

Na początku używałeś do opisów bardzo dziwnych słów, przez co dość ciężko było je czytać. W 3 odcinku poprawiłeś to i tak zostało, za co duzy +. Sam temat fs zainteresował mnie, szczególnie sprawa z "niewidzialną" postacią. Mogłeś bardziej opisać odczucia Victorii, gdy dowiedziała się o tym, że zabiła 3 osoby. Brakuje mi tu trochę rzeczy, która sprawi, że całe fs nabierze barw, wątku głównego, a pobocznych jest aż za dużo. Będę oryginalna i powiem: czuję niedosyt opisów, bo dość dobrze Ci wychodzą. Bardzo chciałabym przeczytać opis uczuć, bo w 4 odcinku wyszło to takie....szare, jakby było jej wszystko jedno. Połączyłeś 2 różne wątki, co jest wyczynem i układa się to powoli w logiczną całość. Czekam na wątek z telenoweli .

Podsumowanie: Proszę, więcej opisów uczuć.

Na +:
- długość odcinków
- rozwinięcie akcji
- zdjęcia
- wątki
czyli prawie wszystko.

Na -:
- dialogi (jakieś takie...mało realistyczne)
- błędy ortograficzne i gramatyczne (ale z pewnością się spieszyłeś, oceny. Ps. życzę powodzenia )

Ogółem za cale fs dam 9/10
Za 4 odc. 7,5/10

Bardzo mi się podoba .
Ocena surowa, bo miałam nastrój do refleksji jak czytałam Twoje fs, a ono nie ma "drugiego dna" .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.