View Single Post
stare 17.12.2008, 20:22   #403
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Więc taak od początku ( simsy mam od hooooohoooo a może i dłużej) od początku kupna nowego kompa musiałem wgrać sim od początku więc grałem w Miłowie:
KALIENTE: Wyprowadziłem Dinę do mojego sima i jego rodziców nazywał się Cezary Owczarek rodzice Elżbieta i Zygmunt. Dina i cezary mają nastoletnią córkę Kamilę. Nina została wyprowadzona do bloku mieszkalnego przefarbowała się na czarno i pracuje w karierze Muzyka nie ma partnera.
MARZYCIEL: Darka nie zeswatałem z Kasandrą Ćwir przez pewien czas był sam oczywiście z nim był jego syn Szczepan później Darka ożeniłem z moją simka Krysią B., która wprowadziła się do Darka ze swoją córeczką Marcelinką ( córka pochodzi ze związku Krysi z Waldkiem, który umarł). Gdy Szczepan dorósł miał romans ( co mnie potkusiło!!! ) z Balbina Biedak trwał krótko więc nie robiłem sobie nadziei poźniej poznał Szczepan Bogusię i się pobrali Szczepan umarł ( uśmiercony przykre) Bogusia jest wdową.
LOTARIO I ĆWIR : nie zmieniałem
BIEDAK: Balbina urodziła uroczego Dominika sporo podróżowałą zwiedziła Twikkii i Trzy Jeziora po czym wprowadziłem do niej mojego sima Borysa zaręczyli się niestety znowu mnie coś podkusiło romansowałem nią z wieloma i okazało się że Balbina zaszła w ciąże z jakimś czarnuchem z Wyspy Twikkii i niestety wyprowadziłem ją do Dziwnowa nie wiem po co chciałem tam ją uśmkiercić ale spowrotem ją sprowadziłem zyją szcześliwie z Borysem i 5 dzieci na farmie na okolicach Miłowa.
PRZYJEMNIACZEK: Daniel skończył romanse z Kasią L. zajął się nowym awansem w robocie Marysię też zagoniłęm do roboty Liliana i Angelika się nienawidzą więc aby odpoczeli i nawiązali wspólny kontakt pojechali na wakacje w góry. Po powrocie Daniel jest emerytem Marysia jeszcze nie Lila i Anga studiują.
W Lazurowej promenadzie:
Żakiet: Dagmara jeszcze zyje, Gerwazy pobrał się z moją simka Mariolą i spodziewają się dziecka prężnie prowadzi swoją piekarnię.
DELAROSA: Florencje troszkę "odremontowałem" odrodziłą się jak feniks z popiołów teraz jest piękną kobietą/ simką.
Acha co do Miłowa :
Hak: Esmeralda nie pracuje została powieściopisarką jej mąż Jan jest Burmistrzem miasta osiągnął szczyt w karierze polityka sa już emerytami, Lucyna dorosła ma siostrę Magdalenę aktualnie studiująca
LANDGRAAbIV: Zmieniłem wygląd Mirka on ożenił się z Lucyną Hak spodziewają się dziecka.
PRÓCHNO, OTOMANA, KUK, MONIAK, GAZETA, : NIE GRAŁEM
Blaszka : nie grałem
CYBANT: Czesiek jest powieściopisarzem jego żona moja simka Sabina aktualnie jest naukowcem dzieci: Elwira i Przemysław nastolatkowie

To już wszystko z dokładnością co do JOTY jeśli tego nie rozumiecie (tekstu powyżej) nie przejmujcie się ja też po częsci go nie rozumiem dzięki za uwagę pozdrowionka