View Single Post
stare 18.12.2008, 12:16   #8
Flavour
Guest

Domyślnie Odp: Dom rodzinki Koronka ;))

OGÓLNE UWAGI: Nieumiejętnie używane dodatki. Masz bardzo fajne akcesoria do domu, jednak nie umiesz ich ładnie połączyć. Polecam ściąganie SETów najlepiej w kolekcji, żebyś miała chociaż trochę poskładane. O wiele będzie ładniej.

BRYŁA: Bryła ciekawa, ogólnie z zewnątrz jest ładnie. Miałam nadzieję, że będzie dobrze, ale jednak się śmiertelnie pomyliłam. 9/10

OGRÓD: Gdzie roślinność? Gdy to zobaczyłam pomyślałam "ale łyso!". Tylko plac zabaw, ławeczka i basen. O, dopiero zauważyłam mierny stoliczek i krzesełka. No i leżak. Dżizas. 2/10

SALON: Jezus Maria! Jak można dobrać taką kanapę do żółtych ścian? Koszmarnie łączysz kolory. Fajny ten regał, jednak to różowe coś mi nie pasi. 4/10 LEPIEJ

KUCHNIA: Zwaliłaś mnie tym stołem i krzesłami. Jak z baru szybkiej obsługi. DOSŁOWNIE. Szafki ładne, jednak za dużo tych wiszących Dodaj ozdóbki na szafkach (przyprawy, i inne takie). 7/10

SYPIALNIA GOŚCI: Tu z kolei zrobiło się gorzej niż wcześniej widziałam. Szafa w stylu Dzieci-Kosmosu nadal jest, no ale szafki mogłaś dać pod kolor biurka. GORZEJ0/10

KĄCIK CZYTELNICZY: Dwa różne kolory drewna i żeby to było chociaż bardzo jasne i ciemne, to byłoby nieźle, ale takie?! Dywan i kanapa to jeden styl, stolik i regał - drugi. ZNÓW ZUPEŁNIE PRZECIWNY. Klasyka i modern w jednym pokoju? Klękajcie narody! 2,5/10

JADALNIA: Najładniejsze pomieszczenie domu. Wreszcie wszystko do siebie pasuje. Czegoś mi tu jednak brak. 9/10

SYPIALNIA DOROSŁYCH: O zgrozo! Znowu ta faza z drewnem . No comments tym razem, bo powtarza się ten sam błąd. Chociaż biurko pasuje do szafek nocnych 3,5/10 LEPIEJ

ŁAZIENKA: Powiększam ocenę za część z kibelkiem, bo ta część jest świetna! Za jasne wyposażenie pokoju, brzydko wygląda na tle ciemno-beżowych ścian. 6/10 LEPIEJ

SYPIALNIA DZIECKA: To łóżko+ten stolik nocny = żenua. Według mnie to Twoje sypialnie chodzą trójkami. Każda tak samo beznadziejna. Pstrokato. Pełno niedociągnięć. Brak akcesoriów, które będą na miejscu. Hue Hue, tu znowu biurko pasuje do szafek. Plusik 3,5/10 LEPIEJ

OCENA KOŃCOWA: 39,5/100.
39,5% do 38,8%, czyli obecny wynik jest lepszy. niewiele, ale lepszy.
Weź sobie do serca rady, widzę że już robisz postępy. Czekam na następny dom

Dzięki za zrobienie większej ilości fotek. Zmieniam troszkę ocenę, bo dochodzi wiele elementów

Ostatnio edytowane przez Flavour : 18.12.2008 - 14:09