View Single Post
stare 18.12.2008, 21:09   #15
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: Dom rodzinki Koronka ;))

Z zewnątrz nie wygląda ciekawie, ogród jest bardzo pusty, brakuje mi w nim roślin, salon - okno zasłonięte meblem? nie, nie wierze, jak tak można? gdyby nie to, to by mi się nawet podobało, kuchnia - pokrycie ścian nie bardzo pasuje do całości, tam jest dywan? to kolorowe na podłodze co kawałek widać też nie bardzo pasuje, no i znowu okno przysłonięte meblem, trzeba było mniejsze okno dać, lepiej by wyglądało, do jadalni nie mam zastrzerzeń bo nawet mi się podoba, kącik czytelniczy - znowu to z oknem... gdyby nie to byłoby nawet fajnie, sypialnia A i K - okna znowu ciut przysłonięte, ale na szczęście już nie tak bardzo, pokój ten jest troche za pusty, ale nie jest zły, sypialnia V - w którą stronę otwierają się drzwi? chyba nie do środka? biurko by chyba troche przeszkadzało, reszta pokoju może być, łazienka sie mi nie podoba, pokój gościnny - fajny, kolejna łazienka jest ładna, tylko okno nie pasuje, jest za duże, a jak już takie duże to by się przydała firanka/zasłonka.
Dom nie jest zły, najbardziej co mi w nim przeszkadza to przysłonięte meblami okna