View Single Post
stare 04.04.2004, 20:58   #59
wiedźma
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...

taak? a mi kiedys w nocy ze wszystkich stron zaczely schodzic sie na dzialke zombies.bylo ich chyba ze sto!!!i zaczely sie dobijac, wybijać okna i takie tam...potem dobraly sie do mojego sima i wlasnie byly w srodku konsumowania jego glowy kiedy z nieba zleciala wielka platforma z MEGA-ZOMBIE !!
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo ....
no naprawde!!!
  Odpowiedź z Cytatem