View Single Post
stare 20.12.2008, 19:38   #9
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mój pierwszy dom proszę o ocenę!!!

Oj przestańcie (Wolcik uspokaja swoje nerwy na święta )
Zainwestujcie w lupę - albo poproście o nią w swoim liście do Św. Mikołaja

Jedziemy:

To jest dom, czy parcela publiczna? Chyba dom, skoro tak jest napisane w temacie. A więc, dom nie może przypominać parceli publicznej (i odwrotnie)

Masz u mnie plusa za korzystanie z dodatków z internetu. No chyba, że te choinki są Maxisowskie. Tak, czy inaczej, fajnie, że chciałeś wprowadzić motyw świąteczny.

Basen - A może jednak jest to parcela publiczna? Czyżby to Kryta Pływalnia? Nie podoba mi się, że co kratkę jest oświetlenie - i nie ma krzesek dla publiczności

Basen na zewnątrz - Twoi Simowie lubią pływać, prawda? Czy jeziorko jest zamarznięte? Myślę, że Tak. W takim razie masz bardzo dobry system grzewczy i woda w basenie prawie paruję

Kładka - Już rozumiem. Kryta pływalnia nie jest do użytku publicznego, bo tę funkcję pełni Basen na Zewnątrz - a kładka to miejsce dla widowni

Salon na piętrze - Nie podoba mi się dywan ;/ Zrobiłeś z niego bardziej salon gier.

Nie widzę kuchni ;/

Koniec aluzji ;d

Naćpałeś przedmioty przy ścianach, co jest błędem początkującego architekta. Nie wspomnę o identycznej podłodze - niedopuszczalne.

+ za ogród ;p

Ocena: 1/10
Popatrz na pracę innych (Vibratoria, haughton, Kowalino, Bjork, Rainbow, etc [Kto chce się dopisać na listę - pisać na PW xD] ;p)

Pozdrawiam
Woltuwa

PS
Przypominam, że zwrot "Wolcik" zastrzeżony dla jednej osoby
Woltuwa jest offline