View Single Post
stare 22.12.2008, 13:30   #22
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: Fusion by vibratoria

Bryła taka sobie, garaż - yyy, wykładzina? no tak, nawet samochód musi mieć wygode pod kołami, to mi się nie podoba, ale reszta jest całkiem fajna. Hall - nie podoba mi się, troche za dużo tego wszystkiego, jak dla mnie to te dywany nie pasują. W kuchni za dużo roślinek, nie widze żadnego pustego miejsca żeby przygotować jedzenie, bo znowu wszędzie pełno różnych rzeczy, dywan sie mi nie podoba, jakoś nie pasuje. Pralnia nawet fajna. Salon - w życiu w takim bym się nie chciała znaleść, nie podoba mi się, według mnie jest to najbrzydsze pomieszczenie w całym domu. Hall na górze jest ładny. Łazienka dziewczyn - fajna. Pokój dziewczyn - nie jest zły, ale troche za dużo tego wszystkiego. Sypialnia gospodarzy - ładna. Ich łazienka - nie bardzo mi się podoba, nie lubie krzeseł/foteli w łazience. Ogród - najbardziej mi się podoba, jest troszke za dużo drzew, ale i tak jest ładny.
Ogólnie: Już bardziej wole te puste domy niż takie w których jest pełno rzeczy, bo co za dużo to nie zdrowo Dom sam w sobie nie jest zły, gdyby pousuwać kilka rzeczy byłby wspaniały