View Single Post
stare 22.12.2008, 18:01   #2
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: Fusion by vibratoria

Po pierwsze. Dziękuję wam wszystkim za oceny. Nie spodziewałam się, że projekt wzbudzi tyle kontrowersji. Ale to dobrze - dzięki temu wiem, że projekt nie pozostał niezauważony. Udowodniliście rozpiętością ocen i komentarzy, że projektowi można zarzucić wiele ale na pewno nie nudę i nijakość.

Po drugie. Odpierając niektóre zarzuty:
1.
Cytat:
Zagracony. Zbyt zagracony.
Cytat:
naćkane wszystkiego gdzie się da.
itd..
Ci, którzy znają moje projekty wiedzą, że nie buduję dla simów. A co do zagracenia - przyjrzyjcie się swoim domom i mieszkaniom (może tak bardziej jak będzie PO świętach i w dni powszednie) i zobaczymy. Szczerze wątpię aby znaczna większość z was mieszkała w sterylnych warunkach z kwiatuszkami i książkami ułożonymi pod linijkę.

2.
Cytat:
dywan w garażu
Dywan jest czysto hipotetycznym oddaniem tekstury i kształtu jaką chciałam pokazać w projekcie. Z resztą ów "dywan" - dla nie spostrzegawczych - znajduje się również na zewnątrz, jak i w innym odcieniu na dachu. Znajdźcie mi płytki o takiej trudnej do mycia fakturze i kolorze, to zmienimy.

3. Veripma dom nie będzie dostępny do ściągnięcia, ponieważ korzystałam ze sporej ilości dodatków płatnych oraz niedystrybucyjnych.

4.
Cytat:
Napisał laaska Zobacz post
Sądzę,że Ty pokazujesz domy,a w niech nie grasz.Czemu?Bo w takiej graciarni nie da się grać.
Masz rację i potwierdził to już haughton. Buduję dla samego budowania, bo to właśnie sprawia mi największą frajdę. A skoro mogę pokazać wam co zbudowałam, to czemu nie.

Jeszcze raz dziękuję wam za oceny i pozdrawiam - vib.

Ostatnio edytowane przez vibratoria : 22.12.2008 - 18:16