Temat: Concern
View Single Post
stare 22.12.2008, 21:57   #71
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: Concern

Ach och cudownie. Jaka akcja, jakie tempo, czaddd po prostu. Babcia była rozbrajająca. Wiem, że się powtórzę (bo inni już to pisali) ale tekst o czerwonym kapturku mnie rozwalił i niech mi teraz ktoś powie, że Henryś nie jest 100% męcizną. Johnuś jak widzę, po całej serii odcinków (w Company), w których był biednym i ratowanym przez wszystkich, postanowił się wreszcie odegrać hi hi i zabohaterzyć, ale i tak Henryś przechwycił jego triumf no jak tak można? Babcia mnie zaintrygowała. Wampirem chyba nie była? Więc kim? Coraz bardziej zaciekawiasz i wciągasz, że tak powiem wsysasz mnie w FS. A dark side Leny nie spodziewałam się, wiedziałam, że z niej ostra babka, ale że aż tak ... Powiem Ci, że akcja i fabuła jest bardziej zagmatwana i intrygująca niż w Company, no i jak się nie wciągnąć no jak? No i jak ja wytrzymam do następnego odcinka? Do tego ledwie wytrzymałam. Ale święta są będziesz miała więcej czasu <szelmowski plan> to może dodasz tak szybciej odcinek <oczy kota ze shreka>
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.