Odp: Simy by bakalia
Po pierwsze - nigdy nie rozjaśniaj w ten sposób zdjęć! Mogę ci udzielić paru rad na pm, jak ładnie obrobić zdjęcie ;)
Widać, że starałaś się zrobić ładną scenerię, ale osobiście nie lubię, gdy uwagę od simki odwracają meble, rośliny itp. Wystarczy ustawić simkę przy ścianie z jakąś jednolitą tapetą, najlepiej jasną (można także ciemną, ale wtedy trzeba dobrze dobrać oświetlenie i ubranie kontrastujące z tłem, żeby simka się z nim nie zlewała).
A teraz przejdźmy do simki. Ciągle popełniasz te same błędy. Boisz się trochę poeksperymentować z kształtem twarzy. Sama nie wiem, co w tym miejscu napisać, bo nie widzę tutaj pozytywnych stron. Cała twarz jest za długa, simka w ogóle nie ma kości policzkowych (tak charakterystycznych dla czarnej rasy!), broda także nie jest najlepsza.
Co do oczu zgadzam się z Chanel. Od siebie dodam jeszcze, że zewnętrze kąciki są za bardzo podniesione do góry, z całe oczy są trochę za duże. Za to wybrałaś ładny kolor.
Usta według mnie wcale nie są za duże, ale ich kąciki są za bardzo podniesione do góry.
Nos jest o wiele lepszy niż u poprzednich simek, ale o wiele za wąski. Ten pasowałby do jakiegoś europejskiego typu urody.
Ale pomimo tych błędów Tania jest ładna.
Myślę, że potrzeba ci trochę lepszych dodatków. Realistyczny skin i oczy, dobrze dobrana fryzura, makijaż i ubranie to 1/4 sukcesu. Zgłoś się do mnie na pm, to podam ci kilku fajnych artystów ;) Mogę ci też trochę pomóc z ogólnym robieniem simów, szczególniem z dobieraniem właściwych proporcji.
|