Wjazd do domu wygląda jak alejka w parku

Jest ślicznie, bardzo podobają mi się domy ukryte położone wśród drzew, krzewów, ogólnie, jeśli ogródek nabiera nieco "parkowej" atmosfery.
Front domu jest bardzo ładny, lubię jasne barwy. I tutaj nie zabrakło zieleni, kwiatuszki, płoteczki, no cud-miód-maliny po prostu =)
Wodospad jest świetny, nieduży, milutko wkomponowany w całość, ogólnie jeziorko bardzo ładne, zresztą byłam pewna, że alejka prowadzić będzie do ślicznego domu z pięknym ogródkiem. Nie myliłam się rzecz jasna, zresztą jak tylko widzę temat w tym dziale, którego jesteś autorem, to razu wiem, że dom będzie bardzo ładny.
Szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się otoczenie domku niż wnętrze. Pewnie to dlatego, że zbyt długo rozpływałam się nad ogródkiem, cała ja

Pomieszczenia mi się podobają. Są jasne, przytulne, nie dotknięte gadżetomanią, ale także nie przesadnie puste, ślicznie jest. Nie mogę powiedzieć, żeby cokolwiek w całym domu mi się nie podobało. Wszystko [przynajmniej moim zdaniem] do siebie pasuje, nic nie koli w oczy, nie ma oczowalnych dodatków. Ogólnie, powstała zgrana, piękna całość. Zarówno dom w środku jak i na zewnątrz, może zachwycić.
Cudowne.