Cytat:
Napisał Björk
Rychło w czas dałeś...
|
Rzeczywiście nie ma to jak konstruktywna krytyka.
A przechodząc do najważniejszego. Haughtonie po pierwsze dziękuję za dedykację. Miłe słowa od Wielkiego Mistrza na dzień dobry działają lepiej niż pół litra kawy.
Po drugie. Pokazałeś projekt tak wiejski i tak świąteczny, że zapiera dech w piersi. Wszystko jest utrzymane w idealnym bożonarodzeniowym klimacie. I co z tego, że jest już po świętach - to jest właśnie Ta Chatka, o której tak wytrwale rozprawiałyśmy z aniołkiem i do której jedziemy również za rok.

Przecież projekt aż pachnie piernikami i laskami cynamonu.
Jestem pod wielkim wrażeniem - tym bardziej, że miałam okazję być mentalnie obecną przy narodzinach projektu i wiem jak ciężko było go ukończyć. Pokazałeś arcydzieło dekoratorstwa świątecznego. Wszystko jest dobrane idealnie. Zróżnicowana kolorystyka pięknie się spaja, a dodatki są dobrane do najmniejszego szczegółu - od śniegu na zewnątrz po maleńkie bombeczki na kominku wewnątrz. I do tego jest tak cudownie naćkane. Widać, że dom jest zamieszkany - tętni życiem, świętami i miłością.
Udowodniłeś wszystkim, że po tak długiej nieobecności w tym dziale, nadal potrafisz projektować i nie straciłeś nic z talentu, kunsztu, cierpliwości.
Będę się powtarzać (trudno) - projekt jest niewiarygodnie piękny. Niezaprzeczalnie wyszedł spod ręki Największego Mistrza.
Mam do Ciebie haughtonie dwie maleńkie prośby - Projektuj Częściej i nadaj sobie rangę Najlepszy Architekt Wnętrz Evah!.
Po trzecie. Jestem bardzo zazdrosna i jednocześnie zauroczona, dobrze że mamy weekend, bo będę przez najbliższe dwa dni chodziła nieprzytomna z zachwytu.
Podsumowując: <owacje na stojąco z piskami, rzucaniem staników na scenę i mdleniem>