Odp: "Odmienny styl" by kubuss
<idzie zapalić, zanim oceni dom>
Kubussiu! Pokazałeś bardzo słaby projekt. Bryła jest bardzo prostokątna, monotematyczna i ... nudna
Ogród - A gdzie on jest? Mimo, że to dom "dla singla", to ogód powinien być. Bo te kilka roślinek mnie nie satysfakcjonuje..
Domek RAZI pustkami skoro to "odmienny styl", to chyba jakieś "zapełnienia" by się przydały, chyba, że wprowadzasz do świata Simsów nowy styl i nazwałeś go "Odmiennym stylem". Ale ta awangardowość nie wyszła Ci na dobre.
Kuchnia - zlepka Maxisa. Chciałeś awangardowo i to widać w całym domu. Żeby ta kuchnia trzymała się jakiejś normy, byłoby ok, ale tak? Kuchenka, zlew i lodówka to jakby się z innego świata wyrwały i kolorystycznie nie pasują do "Odmiennego stylu w kuchni"
Salon - o ja... Zapomniałeś, że to dom singla? Po co ten salon. Teraz dom jest dla całej rodziny.
Sypialnia - Ikea Stuff Pack jak się patrzy. Za ciemna tapeta.
Łazienka - A gdzie jest jakiś szampon, mydło, ręcznik, szafka, pralka, etc?
Taras - ale monotematyczny.......
Powtarzasz się. W każdym nowym projekcie widzę poprzedni, a to nie dobrze. Nie widzę też dodatków z internetu, a szkoda. Nie wspomnę o firankach... A może ekshibicjonizm wchodzi w skład "odmiennego stylu"? Najwyraźniej
I jeszcze jedno... " Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom " <- nie obraź się, ale dla mnie takie słowa są oznaką braku zainteresowania dla własnego projektu. Nie interesujesz się swoim projektem? To wogóle go nie pokazuj...
Ocena: 1/10
Amen.
Woltuwa
|