View Single Post
stare 27.12.2008, 12:41   #18
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Home, Sweet Home" by haughton

Rety, jaka dyskusja się wywiązała.

Po pierwsze - dziękuję wszystkim za komentarze, zarówno pochwalne jak i krytykujące.

Po drugie: Bjork - pomijając kwestię ręcznika, zasłony (rzecz gustu) i kominka (bo nie wiem, o który Ci chodzi)- to "cuś" za babcią to piecyk na drewno, służy do ogrzewania pomieszczeń. "Kible" zaś są kwadratowe, bo w naturze istnieją nie tylko owalne. Co do choinki - jest ona "zwiędła", ponieważ to jodła pospolita, która ma to do siebie, że gałęzie rosną jej do dołu. Proszę iść do lasu i sprawdzić, jeśli nie wierzysz.

Po trzecie: Kubuss - Do ogrzania 10 pomieszczeń jeden kominek nie wystarczy. Widzę, że Woltuwa już wyjaśnił tę kwestię, łącznie z problemem roślin niewidocznych pod śniegiem.

Po czwarte: avenly - masz rację co do tych wieńców. Nie mogłem poradzić sobie ze zrobieniem recolorów, bo wieńce połączone były z drzwiami a chciałem, żeby Simy mogły swobodnie przez nie przechodzić i ostatecznie na zdjęciach wyglądają gorzej, niż w grze. Choinka z kolei mi się podoba, ale o gustach nie dyskutujemy.

Po piąte: Czekoladowy.pl, Intenso - w tym projekcie nie jest na pewno bardziej "nawalone" niż w przeciętnym domu istniejącym w realnym świecie. Budowle, które pokazuję w tym dziale są przede wszystkim prezentacją moich pomysłów architektoniczno-dekoratorskich, dlatego staram się by były jak najbardziej podobne do tych istniejących naprawdę. Zapewniam Was jednak, że Simy mają wystarczająco dużo miejsca i mogą swobodnie korzystać z wyposażenia domu.

Ostatnio edytowane przez haughton : 27.12.2008 - 12:48
haughton jest offline