View Single Post
stare 28.12.2008, 20:11   #408
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U niektórych prawie nic się nie zmieniło.
Kaliente/Starling- Sylwester jest nastolatkiem, nie tak dawno urodziła mu się przyrodnia, młodsza siostra, May.
Kaliente/Kreciuk (Moller)- mają nowy domek. Ewka jest dzieckiem.
Szmer (Burb)- rozmyśliłam się i usunęłam Joasi ciążę. Dawid w dalszym ciągu jest nastolatkiem. Lucynka wyszła za mąż za Chrisa Pines`a i mają córeczkę Grace, która jest słodziutkim, małym dzieckiem
Nowy (Newton)- Nick (Mikołaj) ożenił się z moją Carmen Evans i wybudowałam im domek. Najmłodszy syn Balbiny, Ian, również się ożenił. Jego wybranką była panna Gabriella, córka Dona i Kasandry. Mąż Balbiny, Brandon, również się zestarzał.
Lothario- Kasandra postanowiła ożywić soją dawną miłość do Darka Marzyciela. Rozwiedli się z Donem, po czym ona umarła. Dzieci dorosły (Wiktor- nastolatek, Gabrysia- dorosła), najstarsza wyszła za mąż za pana Newtona, po czym podobnie postąpił jej ojciec. Jego wybranką stała się słłit blondi, Lizzie Gold (stworzona przeze mnie). Po ślubie Don, jego małżonka oraz syn wprowadzili się do nowego domu w Okolicy (Nowe Miłowo).
Ćwir (Goth)- Edgar jest dzieckiem.
Biedak (Broke)- bez zmian.
Marzyciel (Dreamer)- Liliana urodziła synka, Dereka. W najbliższym czasie Marlenka pozna swojego chłopaka, a następnie męża

C.D.N.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem