View Single Post
stare 28.12.2008, 21:49   #10
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Regenbogen by vibratoria

Dziękuję za piękna dedykację.

Zapowiadałaś eksplozję kolorów, ale czegoś takiego to się nie spodziewałem. Jak zwykle przepiękny ogród i dopracowana bryła - bardzo spodobała mi się jej kolorystyka, ozdobne elementy elewacji i umiejscowienie na stromym terenie, a samochód przed domem idealnie pasuje do imprezowego klimatu.

Jeśli o wnętrza chodzi - aż trudno uwierzyć że takie nagromadzenie kolorów może ze sobą współgrać. Poradziłaś sobie jednak wzorowo i z pomysłem, całość wygląda niezwykle żywo, przyjemnie i imprezowo. Poza tym jestem w stanie wtrącić jedynie okrzyki zachwytu, więc tymczasowo zachowam je dla siebie.
W Twojej twórczości w tym dziale bardzo podoba mi się to, że cały czas prezentujesz nam coś nowego, świeżego i zupełnie odmiennego zarówno od pozostałych swoich prac, jak i od projektów innych użytkowników. Każdy kolejny projekt zaskakuje mnie pomysłem i jakością wykonania, a to bardzo dobrze świadczy o Twoim talencie do projektowania, który jak widać ciągle rozwija się i dojrzewa. . Wspaniałym akcentem zamykasz bieżący rok, w takim domu chętnie poświętowałbym nadejście nowego.
haughton jest offline