View Single Post
stare 29.12.2008, 21:29   #19
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: Fresc (By Linea)

Bryła nawet ciekawa, zastanawia mnie tylko czemu w jednym miejscu na dachu jest inny kolor i to dużo jaśniejszy...
Ogród - ta niby rzeczka jest brzydka, nie podoba mi się, jest bardzo nie naturalna, no i ta trawa "w paski" jak dla mnie nie pasuje, reszta ogrodu nawet fajna.
Hall jest ładny, ale okropnie wygląda ten dywanik wchodzący pod szafke (czy co to tam jest)
Łazienka jest fajna, bardzo by mi się podobała gdyby nie to pokrycie ścian we wzorki i panele podłogowe, ja wole kafle.
Kuchnia byłaby fajna gdyby nie ten stół zlepiony z szafką w której są szuflady. Nie lubie gdy ktoś używa moveobjects bez przemyślenia tego.
Salon nawet mi się podoba, jest fajny.
Przy schodach, jak jest ten yyy, pół piętro? kolor jest okropny, lepiej by wyglądało gdyby miało to same pokrycie co podłoga. Na ścianie to są kwiaty, czy coś wystającego z zewnątrz? brzydko to wygląda.
Sypialnia fajna, ale to łóżko i dywan mi się nie podobają.
To miejsce za ścianą gdzie jest łóżko - znowu nie przemyślane użycie moveobjects? To jest takie biurko? bardzo mi się nie podoba że wchodzi ono na drugi mebelek, gdyby nie było widać półki w kawałku tego biurka, było by fajnie, ale niestety.
Druga łazienka - gdy zobaczyłam tą wanne, to pierwsze skojarzenie było z toi-toi'em lub czymś podobnym nie podobają mi się panele podłogowe.
Dom jest dość ciekawy, fajny, nawet mi się podoba.