View Single Post
stare 30.12.2008, 15:05   #2
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Knavesmire Manor

Bardzo cieszy mnie fakt, że mamy w tym dziale kolejny rozwijający się talent. Suszyłem Ci kiedyś głowę powtarzając w kółko, że marnujesz się z maxisem namawiając jednocześnie do korzystania z dodatków z Internetu i nieskromnie przyznam, że miałem rację.
Po pierwsze - wyrazu podziwu za zagospodarowanie tak dużej bryły. Po drugie - pochwała za samą bryłę (wyszedł Ci bardzo przyjemny dla oka, dumnie stojący wśród zieleni, elegancki dwór) oraz ładnie komponujacy się z nią ogród. Po trzecie - brawo za dobrze skomponowane, eleganckie pomieszczenia. Po czwarte - gratulacje za dobór kolorów i aranżację.

Kilka rzeczy mnie drażni: przemieszane miejscami style (meble raz klasyczne, raz nowoczesne), pustawe gdzieniegdzie ściany i drzewko bonsai w niebieskiej doniczce - druga na liście najbardziej obrzydliwych rzeczy stworzonych przez Maxis (tuż po posłaniu dla psa, przypominającego skrzyżowanie rzymskiego namiotu bitewnego z podstawą pod katafalk).

Widać, że chciałes zrobić projekt jak najbardziej realny (zadbałeś nawet o instalacje wodno-kanalizacyjne i wentylację i efekt końcowy jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Czekam na następne projekty.
haughton jest offline