View Single Post
stare 30.12.2008, 15:19   #29
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Fenster by Woltuwa

Cytat:
Napisał Souris Zobacz post
Mi się takie bryły bardzo podobają i za nią bez gadania 10/10

Ogrodu nie można nazwać ogrodem, bo w nim właściwie nie ma nic, jak słusznie wcześniej zauważono. Mówię Ci, gdyby były rośliny, bryła wyglądałaby lepiej na 100%, chociaż i tak jest śliczna, oto przykład, że ideał można ulepszyć =)
1/10
Ciekawi mnie jedno. Czy każdy dom musi mieć ogród? W tym domu wolałem, by miejscem wypoczynku (którym zazwyczaj jest ogród) był taras na piętrze i na dole.

Cytat:
Napisał Souris Zobacz post
Wnętrza są nawet ładnie zagospodarowane ale gdzieniegdzie za dużo tych "rupieci", szczególnie w sypialni i łazience. Kuchnia sprawia wrażenie kwiaciarni, a już w ogóle za tymi szafkami, co to ma być? Rodzinka kwiatków? Może to one zamieszkują ten dom?
7/10
Szafki jak już wspomniała vibratoria, "wiszą na niewidzialnych żelbetonowych bloczkach wzmocnionych drutem zbrojeniowym"

A co do kwiatów, nie sądzę by było ich za dużo.

Cytat:
Napisał Seraf Zobacz post
No więc ...
Pierwsze wrażenie - "ał...."
I prawdę mówiąc nie wiem co powiedzieć
Sama koncepcja jest ok ale przydały by się jakieś ściany
W salonie kanapa trochę za blisko telewizora.
Kuchnia .... Zlew obok kuchenki! APOKALIPSA O.O (po za tym ok
Łazienka - po za tym co napisała Vibratoria nie mam nic do dodania
Sypialna - ta zielona cegła jest straszna Ale jeszcze straszniejsza jest graciarnia w drugiej części pokoju
I tyle
Zauważ, że ściany są, bo bez nich domu by nie było. Wiem, chodzi Ci o te bez okien. No więc zobacz w łazience. Jest ściana tak samo w sypialni. I w kuchni.

A co do zlewu: Nie rozumiem dlaczego Ci to przeszkadza. u mnie w domu tak jest i nikt z tego problemu nie robi.

Cytat:
Napisał fajniutka Zobacz post
dyyyyy.....

Że niby to taki artystyczny nieład miał być?!
wszystko porozrzucane, pozatym rzeczywiście wygląda jak szklarnia.

Za dobre chęci 2/10.
Nieład owszem, ale nie artystyczny. Raczej "nieład codziennej codzienności."
Zdziwiło mnie tylko, że nieład może wyglądać jak szklarnia

Bóg zapłać.
Woltuwa
Woltuwa jest offline