View Single Post
stare 31.12.2008, 20:14   #25
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: Knavesmire Manor

Duży dom, bryła taka sobie, ogród pusty, niby coś w nim jest, ale jak dla mnie to za zielono tam, jak tak patrze z góry. Salon skromny i fajny. Jadalnia jest troszke za ciemna. Biblioteka/gabinet - bardzo fajne, tylko ten kominek mi jakoś nie pasuje do tego pomieszczenia, i zielone zasłonki niezbyt ciekawie wyglądają. Kuchnia podoba mi sie, jedyne co mi przeszkadza to zasłonki wiszące nad oknami. Ale w tym domu jest dużo jadalni ta mniej oficjalna jest fajna. Ogród zimowy - te roślinki na ścianie mi się bardzo nei podobają, moim zdaniem bardziej pasują na zewnątrz. Łazienka na parterze troszke za niebieska. Sypialnia dla służby może być, nawet fajna. Pralnia taka nawet. Sypialnia dla gości jest ładna, łazienka może być. Sypialnia na piętrze jest ładna, tylko troszke za szare te ściany. Sypialnia na piętrze nr 2 nie bardzo mi się podoba, za to łazienka jest ładna. Sypialnia nr 3 w miare fajna, łazienka nie zbyt. Pokój gier nawet. Collection room
te zielone zasłony sie mi nie podobają. Master bedroom fajny, tylko ten tv nie bardzo pasuje. Master bathroom and closet - fajne.
Nie bardzo lubie takie duże domy, ale ten nawet mi się podoba.