View Single Post
stare 01.01.2009, 08:09   #7
Seraf
Guest

Domyślnie Odp: Knavesmire Manor

Serek95-12 -Dziękuję

Dominic - Hehe dzięki

Sweet.Dreams - Dziękuję

Constantia - Dziękuję

Callineck - Dywan w orientalnym przyznam że też mi się nie podoba ale nie mogłem lepszego znaleźć

Sunshine - Nie wiem, nie oglądałem. Nie mniej jednak dziękuję

Kubuss - Dziękuję, kuchnia to moje królestwo

Doman145 - Dziękuję

Analisse - Hmm miałem po prostu podziękować za opinię ale jako że mamy Nowy Rok to pełen dobrych chęci i humoru napiszę nieco więcej
Bryła nie jest "taka sobie" front dla tych którzy nie wiedzą jest dość klasyczny. A sama bryła typowa dla dworów. Ogród jest stylizowany na styl francuski, niestety z braku większej parceli w grze nie byłem w stanie zrobić większego. I dość zabawne wydaje mi się stwierdzenie że ogród jest "za zielony" "Skromny" to ostatni przymiotnik jakim określiłbym salon, same meble są ciężkie i ozdobne. Jadalnia jest utrzymana w ciepłych kolorach sprzyjających jedzeniu.
W bibliotekach zwykle spotyka się kominki więc nie wiem co konkretnie Ci nie pasuje, a zielone zasłony pasują jak ulał, świetnie przełamują brąz ścian i podłogi. Wątpię czy można powiedzieć że w domu jest za dużo jadalni, każda ma swoje hmm powiedzmy "zastosowanie". Owszem te rośliny są przeznaczone na zewnątrz ale jak sama nazwa wskazuje to Ogród Zimowy Łazienka na parterze jest utrzymana po prostu w jednolitej tonacji. Nie rozumiem co chcesz powiedzieć o pralni mówiąc "taka nawet", rozumiem że cos Ci się nie podoba ale mogłabyś powiedzieć co
Sypialnie + łazienki i pokój gier zostawiam bez odpowiedzi bo nie napisałaś co sprawiło że coś Ci się nie podoba bądź podoba.
Collection room - widzę że bardzo nie lubisz zielonych zasłon
I tyle, dziękuję za komentarz

Dziękuję wszystkim za oceny i komentarze ^^ A tych którzy zostali zapraszam do ocen i komentowania ^^