Temat: Dom "No name"
View Single Post
stare 01.01.2009, 14:42   #19
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: Dom "No name"

Po pierwsze. Dziękuję za dedykację.

Po drugie. Pokazałaś bardzo poprawny i miły dla oka projekt. Jest kilka małych usterek - jak np. za mało roślinek w ogrodzie - ale dałaś moje ulubione drzewko z MTS i pięknie kwitnącą rabatkę z taczką - , stawik przylega do ściany budynku - nie dobrze - wilgoć(!), oraz na elewacji od frontu jest jeden mały niepasujący fragment - cegiełki, kiedy wydaje mi się, że miał być biały.
Wewnątrz dałaś w kuchni lampę, której szczerze nienawidzę. Choć ogólnie sama kuchnia bardzo mi się podoba - te graty na szafkach i taborety przy wysepce - miodzio. Kolorystyka też bardzo ładna - tylko ta lampa - ble.
Ponadto spodobało mi się wyeksponowanie fortepianu przy wejściu oraz zielona sypialnia. Reszta też może być - możesz spróbować robić trochę mniejsze pomieszczenia.
Najbardziej ze wszystkiego podobało mi się to, że widać kreatywność - łączysz style - klasyka + modern - super.

Myślę zelkam że wyrośnie nam z Ciebie kolejny wspaniały talent dekoratorski. Popełniasz jeszcze czasem błędy - kto ich nie popełnia - ale masz wyczucie stylu i koloru. Projektuj.