Temat: Mały Domek
View Single Post
stare 03.01.2009, 16:22   #1
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Mały Domek

Musze opracować jakiś system co do oglądania domów bo czasami mało brakuje do zgonu...
BEZNADZIEJNA bryła! Powinnaś zmniejszyć dach, zmienić okna, użyć innej elewacji i wyrzucić te drzwi (wtedy bryła nie była by idealna, ale prezentowała by się o niebo lepiej niż ta ) Teren zbytnio się odcina od otoczenia a płotek jest okropny. W salonie użyłaś fajnych kolorów, ale złych mebli. Sofę można by przesuną bardziej na środek, wywalić te etażerki obok telewizora, zmienić półkę na książki i 'ławę' oraz rozkładane fotele. Dodać więcej kwiatów, obrazów i zawiesić zasłony. Łazienka jest zbyt duża, pusta i jest tam... DYWAN oraz niedomalowana ścianka! W ogóle wydaje mi się, że jest tam wycięty kawałem ściany. Sypialnia nie jest lepsza od łazienki. Nienawidzę różowego, tego łóżka, takich 'szaf', lamp podłogowych i szafek nocnych! Jeśli masz dodatek 'Ikea urządza wnętrza' powinnaś użyć tamtych mebli. Bez tego dodatku też można urządzić fajną sypialnię. Tutaj też nie ma obrazów i ozdób! W kuchni okropna podłoga i pokrycie ścian. Te meble są nawet ładne, ale nie w takich kolorach. Reszty domu nie ocenię, bo wszędzie są takie same meble. Myślę, że sama wyciągniesz za tego wnioski
Vanitas jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.