Temat: Mały Domek
View Single Post
stare 03.01.2009, 16:22   #6
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Mały Domek

Musze opracować jakiś system co do oglądania domów bo czasami mało brakuje do zgonu...
BEZNADZIEJNA bryła! Powinnaś zmniejszyć dach, zmienić okna, użyć innej elewacji i wyrzucić te drzwi (wtedy bryła nie była by idealna, ale prezentowała by się o niebo lepiej niż ta ) Teren zbytnio się odcina od otoczenia a płotek jest okropny. W salonie użyłaś fajnych kolorów, ale złych mebli. Sofę można by przesuną bardziej na środek, wywalić te etażerki obok telewizora, zmienić półkę na książki i 'ławę' oraz rozkładane fotele. Dodać więcej kwiatów, obrazów i zawiesić zasłony. Łazienka jest zbyt duża, pusta i jest tam... DYWAN oraz niedomalowana ścianka! W ogóle wydaje mi się, że jest tam wycięty kawałem ściany. Sypialnia nie jest lepsza od łazienki. Nienawidzę różowego, tego łóżka, takich 'szaf', lamp podłogowych i szafek nocnych! Jeśli masz dodatek 'Ikea urządza wnętrza' powinnaś użyć tamtych mebli. Bez tego dodatku też można urządzić fajną sypialnię. Tutaj też nie ma obrazów i ozdób! W kuchni okropna podłoga i pokrycie ścian. Te meble są nawet ładne, ale nie w takich kolorach. Reszty domu nie ocenię, bo wszędzie są takie same meble. Myślę, że sama wyciągniesz za tego wnioski
Vanitas jest offline