View Single Post
stare 04.01.2009, 22:28   #34
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Krwawe Przeznaczenie...

Bardzo dobrze, że ten odcinek Ci się podobał, bo według mnie jest najlepszy z tej serii. Na
początku trochę ciężko było przebrnąć przez kilka pierwszych odcinków, ale były one coraz lepsze, a od powrotu Sarah od siostry czytałam z prawdziwą przyjemnością
Widać ogromne postępy, jakie zrobiłaś jako pisarka. Co więcej, wnioskując na podstawie następnego opowiadania Twój talent dalej się rozwija co mnie oczywiście ogromnie cieszy i zawsze z przyjemnością czytam kolejne odcinki
Okazałaś się równie dobrym fotografem - zdjęcia nie dość, że bardzo ładne to jeszcze jak najbardziej pasujące do akcji

Bohaterowie:
Sarah - na początku nie mogłam pojąć jak taka inteligentna i piękna dziewczyna może mieć takie ogromne kompleksy. Potem w trakcie rozwoju akcji trochę ją zrozumiałam - chłodna i zajęta tylko karierą i pozorami matka; piękna siostra, która uciekła z toksycznego domu najszybciej jak się dało; złośliwy brat, który zamiast wspierać młodszą siostrę i dodawać jej otuchy tylko ją dołował.
Tak mi się teraz wydaje, że gdyby Sarah nie zmieniła się zewnętrznie nie uwierzyłaby nigdy w uczucie, które żywi do niej Seth.
Mój ulubieniec Michael - z zarozumiałego i pustego chłopaka zmienił się w odpowiedzialnego faceta i kochającego brata Nie wspominając już o jego urodzie
Seth - silny facet, który w obecności Sarah stawał sie opiekuńczy i delikatny.
Wiktoria - jakoś pasuje mi do Michaela Może będą parą? Ogólnie świetna dziewczyna, bardzo sympatyczna i otwarta.

Dalej czekam na Davida

Błędy:
Stali po środku - pośrodku
Czy na prawdę - naprawdę

Ostatnio edytowane przez Callineck : 04.01.2009 - 22:31
  Odpowiedź z Cytatem