05.01.2009, 13:19
|
|
Guest
|
Odp: Dom "Zwykły" by WiolkaEmo
Cytat:
Napisał WiolkaEmo
prosze o:
-ocene
-co mam poprawić itp.
-Jakiego stylu domów mam urzywać itp.
-Uwagi i to co wam sie podoba
|
1. Ja, osobiście, ostatnio nie wystawiam ocen, ale próbuję odnaleźć jakieś "ale", które zawsze się znajdzie...
2. Poprawek jest niedużo. Wystarczyłoby, aby pomieszczenia były dobrze rozmieszczone, odpowiednio duże w stosunku do ilości mebli, utrzymane w jednym stylu, ponieważ moim zdaniem pomieszczenia, które mają nowoczesną kanapę i półki z książkami z lat na przykład sześćdziesiątych, wyglądają nieestetycznie... Kolory, moim zdaniem, powinny być dobrane, ale tak, aby się nie zlewały. Fajnie wygląda też pokój, który ma kontrastowe zestawienie kolorów. Nie cierpię, gdy nie firanek na oknach, chyba, że okna są tak rozmieszczone, że firanki są niepotrzebne, np. w domach typu modern. Zostawiłaś dużo wolnego miejsca. Nie wygląda to ładnie, a dużo użytkowników popełnia ten błąd. Litości! Czy Wy nie macie w domu firanek? I jeszcze jedna moja uwaga... Brakuje mi tutaj jakiejkolwiek ścieżki, dróżki, czy jak to tam jeszcze nazwiecie, do domu. No i dach. Bardzo wysoki... Może, gdybyś tak pokombinował(a)?
3. Nie będę mówić Ci w jakim stylu masz budować, gdy budujesz dom musisz sam(a) wykazać się inwencją twórczą. Jeśli budujesz dom to tak, jak Ci w duszy gra.
4. Myślę, że uwagi i to co mi się podoba, itd. napisałam w punkcie drugim.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mienso : 05.01.2009 - 13:24
|
|
|