Dziewczyno, kompromitujesz się pisząc , że to najlepszy dom na świecie. !
Zastanów się.
Jest tyle nie do ciągnięć, że hoho ! Style pomieszane, brzydkie zdjęcia,a bryła to już w ogóle jedna wielka katastrofa.
0/10 i nic więcej.
Moja rada-popracuj nad tymi domami a nie robisz je na odwal się. Dwie trzy godziny np. w piątek po szkole Cie nie zbawią.
Cytat:
Napisał magda_kaulitz
Okna są. I nie mam zawyżonej samooceny, jestem inteligenta. Moja średnia jest najwyższa w szkole. Mam wspaniałego chłopaka i rodzinę.
Dyskryminujecie mnie za to, że słucham Tokio Hotel.
|
Sorry, ze się ty wetnę ale ! Dziewczyno ! Powiedzieć Ci coś ? Ja KOCHAM TOKIO HOTEL ! I mnie nikt na tym gronie nie dyskryminuje ! Mam zamiar wstawić nie długo swój nowy dom, ale mi się simy tną i jeżeli będzie niezła krytyka to ją przyjmę z godnością, a nie będę się czymś tam chwaliła , że ja to , że ja tamto.
Nas to nie obchodzi, że masz najlepszą średnią w szkole , że masz wspaniałego chłopaka i rodzinę. Nie ty jedna moja droga.
A to że nie umiesz za budować domów i dobierać kolorystyki to już nie nasza wina tylko Twoja. Wiec się postaraj, żeby nie było takiej krytyki.
Mam nadzieje , że na mnie nie naskoczysz za to, ale warto by było jak by to wszyscy przeczytali bo CHYBA mam racje , nie ?
No wiec pozdrawiam Cie i Wszystkich na forum.