View Single Post
stare 08.01.2009, 19:08   #4
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: Aleja Spokojna 3- by Giovánni

Bryła przeciętna, ale ma fajne kolory, nie podobają mi się schody. przedpokój - nie lubie cegiełek w domu, poza tym taki nawet, sypialnia małżonków - pierwszy raz widzę grzejnik obok łóżka, przeważnie daje się je przy ścianie, no ale są też takie które można postawić gdzie kolwiek, tylko że ten na taki nie wygląda. Nie podoba mi się dywan i krzesło przy łóźku. Mała biblioteczka - pokrycie ścian nie bardzo pasuje do całości, kącik wypoczynku fajny. Łazienka - wszystko fajne, jedynie to krzesło mi przeszkadza, jeszcze takie ogrodowe, ale fajnie złączyłeś je z ręcznikami, w życiu na taki pomysł bym nie wpadła. Kuchnia - ten biało czerwony dywanik mi nie pasuje, jadalnia - nie podoba mi się firanka i dywan. Kącik kominkowy - heh, krasnal bardziej by mi się podobało gdyby fotele/sofy były tego samego koloru. Kącik komputerowy jest nawet fajny. Kącik telewizyjny nie podoba mi się. Całość tego pomieszczenia - wszystko za bardzo blisko siebie. Na pojedyńczych fotkach lepiej się to prezentuje niż tak w całości.