View Single Post
stare 09.01.2009, 19:13   #6
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Ulica Konieczna 2

Ładna bryła i otoczenie
(oprócz tego jeziorka w ogródku)
W środku gorzej.
Łazienka #1 niezbyt mi się podoba (inne kafelki lepiej by tam wyglądały, poza tym- ten dywan...). Halle zarówno na parterze, jak i na piętrze- puste i nieładne. Też budowałam domek w barwach czerni i bieli, ale u mnie korytarzyk całkiem nieźle wyszedł... Salon- nie podoba mi się . Wszystko. O kuchni powiem tyle, że ta tapeta to porażka :/ Kafelki takie... w miarę (ale mogłyby być lepsze , a meble- OK. Bardzo podoba mi się łazienka #2- klimatyczna, fajnie zaaranżowana- najlepsze pomieszczenie w domu . Wiesz co Ci powiem o kącku komputerowym? Simy stracą tam wzrok- takie pomieszczenia powinny być właśnie bardzo dobrze oświetlone . Sypialnia #1 też w miarę OK, gdyby nie ta oczoje*na tapeta o wściekłej barwie. Sypialnia #2- pomieszałeś kolory i style. Fotel i komoda nowoczesne, a przy ścianie łóżko z okresu baroku z taką samą tapetą. I te roślinki na stolikach nocnych są wręcz rozbrajające ;]

Jeśli będziesz następnym razem robił zdjęcia, ustaw sobie w opcjach najwyższą jakość, żeby były bardziej wyraźne. I wiesz- dawaj większe zbliżenia, aby lepiej było wszystko widać
4,5/10
Liv jest offline