Co do hacków, to ja ich używam. Ten na składniki działa bardzo dobrze. Przynajmniej u mnie. Jeśli chodzi o ten hack na tą księgę talentów (Book of Talent)
http://nene.modthesims2.com/download.php?t=293562
to kiedy już klikniecie na AL i wybierzecie "Magick Skill", a potem wasz sim czarownik podejdzie to księgi czarów i sprawdzi swoje umiejętności, to na początku nie będzie znał wszystkich zaklęć. Musi on podejść drugi raz i wtedy wszystkie zaklęcia się pojawią. Co do neutralnych wiedźm, to niestety osoba która zrobiła eliksiry na złą i dobrą wiedźmę nie zrobiła jeszcze tego na neutralną. Powiedziała, że planuje zrobić, ale kiedy to nastąpi to nie wiem. Z tego powodu, żeby mieć neutralną wiedźmę, muszę się trochę pomęczyć. Do szczęścia brakuje mi tylko jakiegoś hacku na miotły, żeby dobra wiedźma mogła latać na miotle złej, lub neutralnej wiedźmy i na odwrót. :-)
Czekoladowy.pl a co jest takiego obrzydliwego w romansowaniu złej wiedźmy z facetem? Mi tam wszystko jedno. Czy romansuje babę z babą, czy faceta z facetem itd. Ważne, żeby osiągnąć zamierzony cel, czyli w tym przypadku stać się wiedźmą/czarownikiem. :-)