O! Mam podobny problem. Pozwolę sobie wkleić cytat z innego forum; nie wiem czy tu można podawać linki innych for.
Cytat:
Kiedyś miałam piratki: The Sims 2 i dwa dodatki Noce Życie, Na Studiach... Później dorobiliśmy się (czyt. mój brat dostał) oryginalnego Własny Biznes. I do tej chwili była piratka The Sims 2 i orginal Biznes. Siora za swą kasę kupiła 3in1 Simsy (Double Deluxe*). *Sims2+Sims Nocne Życie+Akcesoria A brat kupił Podróże. Więc odinstalowałam pirackie simsy i instaluje teraz z płyty. Drugi raz już... Przy 57% wyskakuje błąd, zaraz szlag mnie trafi oO" "Podczas kopiowania pliku "F:\Base\TSData\Res|UserData\Neighborhoods\N001\Ch aracters\N001_User00150.package" z nośnika wystąpił problem" Klikam "ponów próbę" i nic. x-x Szajsen. ;x
|
Cytat:
Może zostały jakieś resztki starych simów na dysku? Sprawdź tez w "moich dokumentach". A potem włącz Start->Uruchom... i w okienku wpisz "regedit". Kliknij w pasku po lewej na HKEY LOCAL MAHINE i znajdź Ea Games-> The Sims 2. Usuń wszystkie rejestry związane z grą. Jeśli nie znajdziesz, to znaczy że nie w tym problem. :3
|
Zrobiłam tak i nic...