Odp: "Goutte"
Nie no jestem na skraju załamania....
Ta bryła, te pomieszczenia są tak ......piękne, cudowne, idealne i tym podobne słowa
Można nieźle się rozpisać. Bryła kompletnie przypadłą mi do gustu, nie ma nawet najmniejszego minusika. Ogród nie muszę nic mówić bo wiadomo, że jest wspaniały.
Przedpokój....cudowne miejsce, to lustro idealnie go podkreśla. O Salonie nie mam co mówić, słowo idealny nie da prawidłowej oceny. A w Jadalni, Kuchni jejku to zupełnie brak mi słów. Łazienka ma jednego minusa-ta deska moim zdaniem nie pasuje. Miałaś fajny pomysł z tym pokojem telewizyjnym. No a Siłownią przeszłaś samą siebie, chociaż ja nie lubię ćwiczyć, to naprawdę w takiej chciałby. W biurze fajne wygląda ta tapeta z jakimś tam miastem. Sypialni gospodarzy już od ponad 3-4 tygodni nie widziałem tak ładnej. A ich łazienka jest sto kroć razy lepsza od tej na dole. Sypialnia gościnna ma w sobie 3 idealnie pasujące do siebie kolory: czerń, biel no i oczywiście zieleń. Łazienka dla nich jest też o 100 kroć razy lepsza od tej na dole. W Pokoju Chłopca nie pasuje mi pod którymś względem to pokrycie ścian z SIEA. W Pokoju Dla Dziewczynki wszystko jest tak ładny bałagan w dobrym znaczeniu, rzecz jasna. A Łazienki Dla Dzieci takiej eleganckiej i szykownej nigdy nie widziałem. No i nareszcie Garderoba, może być. Na ogół w domo panuje bałagan, ale jest dobrze. 10/10
|