To pierwszy Twój dom jaki widzę, ale to dlatego, że miałam dłuższą przerwę, jeśli chodzi o aktywność na forum. Ale do rzeczy
Pierwsze zdjęcia bardzo mi się spodobały. Ta alejka jest po prostu zachwycająca. Tyle kwiatów i drzew, jak dróżka wiodąca do starego dworku. Szkoda tylko, że kosz na śmieci i skrzynka na listy stoją tak na wprost tej ścieżki, ale to drobiazg. Naprawdę cały ogród jest uroczy.
Dom ładnie się prezentuje, ale tylko na dwóch pierwszych zdjęciach. Myślę, że nieciekawy ogólny wizerunek domu to wina okien, które po prostu do niego nie pasują.
Wnętrza niezbyt mi się podobają. Na zdjęciach w większości, zamiast ogólnego wystroju pomieszczenia możemy podziwiać pojedyncze elementy. Czy próbowałeś robić zdjęcia używając klawisza <Tab>? Dzięki temu o wiele łatwiej jest uchwycić większą część pomieszczenia.
Widać kilka rzeczy, które nie pasują do wystroju wnętrz, jak na przykład obrazek w sypialni Tomka (wiszący obok łóżka) i kwiat na stole w jadalni (jest za duży).
Jeszcze jedno na co zwróciłam uwagę, to kompletna pustka dookoła schodów. Odnoszę też wrażenie, że te schody są zbyt duże w stosunku do wielkości domu.
Generalnie dom nie jest zły. Kolorystycznie jest dość ładnie skomponowany i choć ogólnie nie zachwyca, to także nie razi. Ode mnie duży plus dla Ciebie za brak dodatków z internetu.
Buduj, mebluj i baw się, a Twoje domki będą coraz lepsze
Pozdrawiam

Irbis