MIRA - simka o bardzo charakterystycznej urodzie

jedyne co mi się rzuca w oczy to małe oczy, ale nie wiem, może to moje takie zboczenie

śliczna, a fryzura pasuje ;]
MARTA - świetna fryzurka

ładna, ale wg mnie ma za "długą" brodę i małe oczka, ale tak trochę mi podchodzi pod Azjatkę
MARTYNA - nie wiem, przez ten dołek pod ustami mam wrażenie, że wygląda jak chochlik

skośne oczy ma, ale to jeszcze bardziej mnie upewnia w moim fałszywym stwierdzeniu
GABRIELA - o matko jedyna ^^ te oczy są świetne, tak samo jak tło <powróciłaś do mhrokuu> ładna simka i sceneria. Fajna fryzura i sukienka.
POISON - Ślicznotka w każdym calu i detalu swojego ciała

wyszła Ci ona wyjątkowo realistycznie, a ta fryzurka... ach <rozmarzyła się> pamiętasz może skąd ją masz/ dałabyś ją do ściągnięcia? <błaga na kolanach>
KYRA - jest śliczna, ma piękną fryzurę i bardzo ciekawą scenerię. Bardzo ładny kolor oczu i uroczy pieprzyk
WERONIKA - piękna, chyba pierwsza blondynka u Ciebie, ale mogę się mylić, więc proszę mnie nie bić

Bardzo ładna sceneria, aż poczułam lato u mnie ^^
Ładne proporcje, a te lekko skośne oczy pasują do niej jak ulał. I śliczna fryzurka.
PSYCHE - po pierwsze bardzo oryginalne imię

po drugie, bardzo ładnie dobrana fryzurka i znowu mhroczna prezentacjaa ;] bardzo ładna, ma śliczną twarz. I znowu te oczy! <zachwyt>
podsumowując : robisz śliczne simki, jedne z najlepszych, jakie widziałam na tym forum

wybacz, że w pewnym momencie przestałam Ci je komentować, ale rzadko zaglądam w ten dział