Ok, dokopałem się do Twojego "bloczku" i mam porównanie. Bardzo ładna (jak na blok) bryła - nowoczesna, z oryginalnie ozdobioną elewacją (zwłaszcza te rurki przy balkonach mi się podobają) i ciekawie umieszczonym parkingiem - niby zwykła, ale jednak coś w sobie ma.
Widzę już wspólny mianownik co do aranżacji wnętrz. Znowu ciemno w każdym kącie, co w tym niewielkim stosunkowo mieszkanku może przyprawić o klaustrofobię i napady lęku.

Widzę tu dużo przedmiotów i rozwiązań, które w nowszym projekcie zastosowałeś ponownie: lampa z salonu, podobna kanapa, biały dywan, sypialnia urządzona w identycznym schemacie (łóżko, stolik-stolik, lampka-lampka, tv na ścianie naprzeciwko, itd). W zielonej sypialni zdecydowanie przesadziłeś z długością pomieszczenia i ogólnie całość umeblowana jest w podobnym stylu jak "the phenomenal house". Na plus na pewno zaliczę fakt, że w miarę dobrze operujesz kolorami i stylami i masz wyobraźnię przestrzenną, ale przydałoby się żeby każdy projekt wnosił coś nowego i świeżego, bo takie zyskują największe uznanie.