View Single Post
stare 27.01.2009, 21:53   #3
steve
Guest

Domyślnie Odp: Europejska Kamieniczka

Ogród. Plus za ogrodzenie i jakiekolwiek drzewka, jednak ładnym ogrodem nazwać tego nie można 4/10
Bryła. Podoba mi się, szczególnie ładnie komponuje sie dach Jest zwarta i ładna. Nie podoba mi sie tylko trochę ta cegła. 9/10
Salono-jadalnia. Moje pierwsze wrażenie: wyglada jak ziemianka. To przez te ziemiste ściany i sufit w takim samym kolorze, a co najgorsze jest tak we wszystkich pomieszczeniach... I dlaczego ta pułka na ksiazki tak sie dziwnie swieci? Stół aż sie prosi o postawienie na nim czegoś! I według mnie te krzesła z czerwono białym obiciem nie pasują. 4/10
Kuchnia. Wyświetla mi się tylko jedno zdjecie kuchni. Całe szczeście są tu troche ciemniejsze ściany i różniące sie od sufitu Jednak też nic szczególnego tu nie ma... 5/10.
Łazienka. Też troszkę pustawa i znów ziemista...4/10
Sypialnia. Szczerze mówiać chyba najmniej mi się podoba. Moze dlatego ze strasznie nie lubie tych mebli, ale też nie ma tam nic szczególnego, pozatym znów ten sam kolor ścian. 3/10

Ogólnie odjełem punkty za to że w całym domu są te same żyrandole, jest ten sam kolor ścian i nigdzie nie ma zasłonki na oknach co ociepliło by pomieszczenie

Ocena ogólna: 29/60
Czyli prawie połowa