1. Ukształtowanie terenu.
Paskudne. Można by jakoś ukryć tą paskudną różnicę w wysokościach - popatrz jak zrobiła to vibratoria w Regenbogen, czy Spruce. Nie mam nic przeciwko nierównemu terenu, jednak ten jest za mocno poharatany .
2. Pseudo-rzeczka.
Nie podoba mi się. Raz, że wypływa znikąd, to kończy się - o zgrozo - na ulicy. Nie wiem, czy wiesz, ale systematycznie podmywany i nawadniany asfalt wkrótce się rozleci ;/
3. Schody (wejście).
Ciekawy pomysł, z wykonaniem gorzej. Sam odcień schodów jest fajny, ale w zestawieniu z z trawą za ciemny. No i co to za pomysł, by schody prowadziły do basenu?
4. Podjazd i Ogród.
Samochód ustawiony tak nijak, bez przemyślenia. Na Twoim miejscu darowałbym go sobie, a w zamian za to zrobił atrakcyjniejszą ścieżkę prowadzącą do Schodów. I zrobił Ogród (odsyłam do wyżej wspomnianych projektów vibratorii)
5. Bryła.
Nie podoba mi się. Miał być modern, ale nieprzemyślane rozmieszczenie okien + ciemna elewacja + biała obwódka = negatywne wrażenie. Do tego ten dziwny kształt.
6. Lustrzana nakładka.
Widzę, że znowu popełniłeś ten błąd. Nakładka nie powinna odbijać nieba. Zamontuj sufity z OŻ, lub z internetu, wciśnij TAB i klawiszami "Q,W,E,A,S,D,Z,X" wykadruj ujęcie. Rób zdjęcia przy narzędziu pokrycia terenu (wtedy siatka znika), lub w Trybie Opcji (też siatka znika). I włączaj pauzę, a zdjęcia rób za dnia.
7. Kuchnia.
Widzę, że preferujesz zagracenie. Ja też, ale kurde to jest totalny syf. Tam masz blat przeznaczony do spożywania posiłków - może jakieś talerze, szklanki, wino (;D).
8. Pokój dziewczynki.
Ała.. Jeżeli decydujesz się na jeden zestaw, to może zadbaj o to, by kolorystycznie rzeczy do siebie pasowały - nie wiem, czemu łóżko jest niebieskie. A ten laptop to przegięcie - nie pasuje tam ani trochę. I ogólnie pustka w pokoju.
9. Łazienka na górze.
Nie podoba mi się wanna. Dziwny ma kształt. Czy za nią jest prysznic? A gdzie toaleta, umywalka, lustro, szafki, etc.?
10. Reszta.
Ujdzie w tłoku.
11. -
Cytat:
Napisał Sunshine__
Ty tym bardziej pracuj. Bardzo proszę o rozwinięcie zdania: Bryła kompletnie nie podoba mi się.
|
Cytat:
Napisał Sunshine__
Jak coś masz do nazwiska Marzenie to twój problem. Brak drzew? To się przyjrzyj. oświetlenie - racja. Ale wolałabym bez głupich docinków, które wcale nie śmieszą, nie mnie przynajmniej. <foch> Domek w barwach tęczy. Bardzo chętnie. Wole w barwach tęczy, niż piekła. Pozdrawiam, Sunshine__.
|
Zjeżyły mnie te wypowiedzi. Czy to była próba wszczynania kłótni?
PS
Nie miałem za miaru Cię obrazić. Po prostu napisałem, co według mnie jest źle.
Wolt.