Temat: Szansa
View Single Post
stare 31.01.2009, 09:16   #156
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Szansa

Wypadałoby coś napisać, ale nie wiem co...
Może na początek wszystkich Was PRZEPRASZAM. Nie wiem, jak to dosadnie wytłumaczyć. Mnie w sumie teraz wszystko denerwuje, wręcz muszę powiedzieć... że nie jestem sobą. Ale naprawdę nie lubię takich sytuacji, jaka się wydarzyła. Nie gniewajcie się już na mnie, proszę...

Zaskoczyliście mnie komentarzami. Ilością też, ale przede wszystkich ich treścią. Myślałam, ba, byłam pewna, że większość z Was pójdzie w ślady niepokornej i po prostu zostawi do denne FS i jego wredną autorkę. Nie zrobiliście tego... A wręcz przeciwnie.
Ale może się rozczarujecie. Miałam zamiar napisać, że kończę z pisaniem na zawsze. I teraz nie wiem, co robić. Jestem załamana perspektywą przyszłości, a nie chciałabym kolejnego załamania, którego mogłabym się spodziewać przy najbliższym odcinku. Ale mam pomysł...
Bonus- to powinno mi wyjść. Z tematem powinnam sobie poradzić, bo uczestniczyłam w tym i wiem jak to wygląda. Pisałam Wam chyba, że kiedyś będzie taki bonusowy odcinek ze ślubem naszych bohaterów? No i za to się, myślę, wezmę. I spodziewajcie się teraz i w tym przypadku braku zdjęć.
Ale termin nieznany. I w ogóle całe FS stoi pod znakiem zapytania...

I wszystkim szczerze dziękuję, bardziej niż kiedykolwiek.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem