View Single Post
stare 02.02.2009, 09:48   #56
beata18ns

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

a u mnie do tej pory nie bylo z tym problemu, az do wczoraj. zaczelo brakowac miejsca na dysku, ale nie od wczoraj ale juz dlugo powiadamialo mnie ze jest malo miejsca na dysku i ze moze to powodowac problemy z gra, jednak nie powodowalo przez dlugi czas. wczoraj tata cos kombinowal tzn poprzenosil mp3, itp na inny dysk, nie ruszajac plikow z gry. gdy wlaczylam kompa czesc ikonek z pulpitu poznikało, wlaczylam gre the sims 2( z wszystkimi dodatkami ) i w trakcie tworzenia otoczenia zwierzakow aplikacja zostala zamknieta. odkrylam ze folder w moje dokumenty ea games tez wogole gdzies sie podział. znalazlam go poprzez wyszukiwanie w c/costam costam i byl tam ea games z wszystkim wsrodku z download itp. przezucilam to tam gdzie ma byc czyli moje dokumenty ea games. i wlaczylam gre jednak dalej to samo, aplikacja zostanie zamknieta. glownie przy otoczeniu zwierzaki ale tez przy otoczeniu magia. nie wiem zabardzo co mam z tym zrobic, wczesniej nie bylo problemu z ta aplikacja. dodam ze tata cos naprawil i wszystkie po dzisiejszym wlaczeniu kompa są. jednak simsy nadal nie dzialaja. moze ktos poradzi jak mam to naprawic? moze cos zostalo przeniesione albo nie wiem.. ?
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem