View Single Post
stare 02.02.2009, 13:41   #148
Aya de Chat
Guest

Domyślnie Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?

Ja zaznaczyłam Cztery Pory Roku. Wcześniej moim ulubionym dodatkiem było nocne życie : za ogólną tematykę i WAMPIRY. Poza tym 'osiedlowe życie' też jest udanym dodatkiem, chociaż ja nie potrafię długo życ jedną rodziną w bloku ;d męczy mnie to jakoś. Ale ogólnie naprawdę bardzo fajny pomysł, ja na coś takiego czekałam.

A co do CPR to są świetne ponieważ dodają do gry multum realizmu. Poza porami roku i pogodą [ UWIELBIAM], świetnie jest też rozwinięte ogrodnictwo. Pomimo, że to teoretycznie nie mój 'konik', ani żadne zainteresowanie, to po prostu przy każdym domu muszę miec jakąś grządke Zboczenie to już chyba
Poza tym czasami czuję potrzebę nowoczesnej rodziny, a czasami rodziny z 'matką polką' xDDD A 'matka polka' czy inna kura domowa idealnie pasuje do CPR ;ddd

Właśnie zastanawiałam się nad podróżami i stawiam je wyżej niż osiedlowe życie. Są o wiele bardziej rozwinięte niż w TS1 wakacje. Podobają mi się mozlwiości nauki różnych rzeczy typu : masaż I szczególnie jaram się ukrytymi parcelami, świetnie urozmaicenie ;ddd

A więc oto moja lista hierarchicznie wyrożnionych dodatków
1. Cztery Pory Roku
2. Podróże
3. Nocne Życie
4. Osiedlowe Życie

A najgorszym wg mnie dodatkiem jest wolny czas, pomimo fajnych aspiracji męczące są te okienka ;ddddd

Ostatnio edytowane przez Aya de Chat : 02.02.2009 - 13:45
  Odpowiedź z Cytatem