View Single Post
stare 03.02.2009, 14:12   #39
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zakazana Miłość

Heh, a tak specjalnie weszłam zobaczyć, czy dałaś
Do tekstu nie mam prawa się przyczepić, ale do zdjęć już owszem. Nie wiem, w której szkole na ścinach są takie tapety... Na drugim widać, że się nie przyłożyłaś. Zbudowałaś jakiś prostokąt, pomalowałaś, żeby nie było, wstawiłaś drzwi i okna. Robione na odwal, "żeby coś było". A na tym zdjęciu wyraźnie widać, że w domu NIE MA PODŁOGI I POMALOWANYCH ŚCIAN. I nie może mi nikt zarzucić, że czepiam się szczegółów... Bo to widać na pierwszy rzut oka!
To się tępi jak błędy ortograficzne. Ja rozumiem, że nie będziesz budowała od razu pięknego domu tylko do zdjęć- ja sama też tak nigdy nie robiłam i zazwyczaj nie robię. Ale jak jest takie zdjęcie typu Twoje, staram się, by to, co widać za tym oknem nie wywoływało u czytelnika takich uczuć. Do zdjęć trzeba się strasznie przykładać, niestety... A takie "plany" NIE MOGĄ zdradzać, że nimi faktycznie są.
2 i 3 zdjęcie też Ci coś nie wyszły... Ta pustka (zdj. nr 2)- tak nie może być! Mogłaś chociażby zrobić tam jakiś mur czy coś! A "trójka"... Czemu tam tak pusto? Gdzie inni goście?
Cóż, w zdjęciach Ci już naprawdę nie jestem w stanie pomóc. Eliminuj te "błędy"- nie sam fajny tekst się liczy. A sama wiem z własnego doświadczenia (, jak się fajnie czyta komentarze czytelników z "ale fajne zdjęcia!" . Człowiekowi aż miło się robi bo wie, ze jego praca, czasami nudna i żmudna nie idzie na marne
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem