Zdjęcia z zewnątrz są słabej jakości...
Może dla odmiany się rozpiszę:
Bryła+otoczenie: nic mi się w niej nie podoba- kolor, kształt, NIC. Ogród z przodu pusty, z tyłu coś tam jest... Kiepski pomysł z tą czerwona cegłą. Na elewacje wybiera się pastelowe barwy- niekoniecznie jasne, bo z połączenia kontrastów mogą wyjść całkiem fajne efekty. Ale żeby dawać ostrą, krwistą czerwień? Odpada. Taras tez mi się nie podoba.
Ogólnie o wnętrzu, zanim przejdę do poszczególnych pokoi- NIE ZNOSZĘ białych ścian w domkach. To sprawia wrażenie ogromnej pustki. A biały połączony z czerwienią... Zostawmy to polskiej fladze, bo w domku to jest zdecydowanie kiepskie połączenie :/
Korytarz- biały, nieciekawy.
Kącik komputerowy: nie wiem, czy dałabym radę patrzeć na monitor, a odwracam wzrok i czerwień bije mnie po oczach.
Salon: nieeee...
Kuchnia: lubię ten zestaw mebli, u mnie w grze dobrze się prezentował, ale miałam taki moment, kiedy musiałam kombinować z tapetami, bo jednak nie wszystko mi pasowało... U ciebie w połączeniu z podłoga i tapetą tworzy to jakąś nudną powierzchnię. A już ta dziwna mieszanka kolorów mebli...

Sama nie tak dawno odkryłam, że dzięki zmienionym (ale odpowiednio) kolorom szafek kuchnia może stać się ciekawsza

Łazienka: jakaś taka mdła...
Korytarz na piętrze: ten biały... I ozdoby tu, niestety, niewiele pomagają

Pokój studentki: btw, dopiero teraz zauważyłam, że okna są źle wstawione... Ta "ozdoba" powinna być widoczna na zewnątrz... O pokoju powiem tyle, że troszkę inne rozmieszczenie mebli i INNE POKRYCIE ŚCIAN dałyby super efekt- bo ten zestaw ikeowskich mebli naprawdę nie jest zły i można go fajnie wykorzystać (często się pojawia w domkach kubuss`a, a te juz są naprawdę dobre

)
Łazienka 2: chciałeś stworzyć wrażenie przytulnej, ale nie uważam, żeby Ci wyszło

Sypialnia właścicielki- ujdzie.
Podsumowując: naucz się dobierać kolory. I decyduj się na jedną gamę: albo kolory ciepłe, albo zimne. Staraj się nie tworzyć mieszanek- nie każdemu to wychodzi. A potem tylko meble (czy na odwrót) w pasujących barwach i powinno być OK

. I radziłabym pokombinować z kształtami brył.
3/10