Ja niedawno wróciłam do gry, ale wszystko mam z XIX wieku, czyli z epoki wiktoriańskiej
Ćwir
Kasandra wyszła za Dona i ma z nim bliźniaki, Melanię i bodajże Piotra. Aleksander jest już nastolatkiem i prymusem, niedługo pójdzie na studia, ale najpierw planuję go spiknąć z Lucynką Hak. Mortimer ożenił się z Diną i miał z nią syna Kubę (chyba), ale już nie żyje. Kasandra rozpoczęła pracę w karierze edukacja, Don dalej jest lekarzem. Kasandra przyłapała Dona w łóżku z Diną i zerwała z nim. Don wyprowadził się z domu, zostawiając Dinę w ciąży. Obecnie Kasandra spotyka się z Darkiem Marzycielem, z którym będzie na pewno miała jeszcze dzieci.
Przyjemniak
Daniel miał romans z Kasią Langerak, ale już go zakończył. Rzucił też pracę i siedzi całymi dniami w domu. Marysia spełnia się w pracy. Andżelika spotyka się z Damianem Biedakiem, ale niestety miałam pewne problemy i musiałam dorosnąć Damianem, teraz czeka na swoją dziewczynę ^^ Liliana jest zaręczona ze Szczepanem, ale ślub wezmą, kiedy dorosną. Coraz lepiej się uczy.
aha - Daniel jest ambasadorem, nie wiem czego/kogo i w ogóle nie wiem o co chodzi, ale są najbogatszą i najbardziej szlachecką rodziną w Miłowie.
Biedak
To najbiedniejsza rodzina w okolicy, noszą łachmany i mieszkają w starym domu z dwoma izbami i poddaszem

Błażej jest już dzieckiem, urodził się też trzeci syn, chyba ma na imię Paweł. Obok ich domu zamieszkał pewien bogaty facet, za którego Balbina wyjdzie za mąż i będzie z nim miała parę dzieciaków

Dzięki temu małżeństwu Andżelika nie popełni mezaliansu, a Balbina i jej dzieci będą z dobrego domu (no dobra, to w Simach nie ma znaczenia, ale w XIX wieku miało).
Lotario
Don, jak już wiecie, ożenił się z Kasandrą i ma z nią bliźniaki. Romans z Diną zaowocował kolejnym potomkiem, ale Don wyprowadził się z domu. Planuję wprowadzić go do jakiegoś małego domku z dala od miasta i dodać do niego Kasię Langerak (będzie się nazywało że "uciekł z pokojówką" czyli jakby nie było ogromny skandal). Kasia będzie miała z nim dzieci, ale Don szybko umrze, wcześniej mając jakiś romans i Kasia zostanie sama. Wróci do miasta i... nie wiem co dalej
Kaliente
Dina mieszka w rezydencji Ćwirów, ma dwójkę dzieci (jedno nienarodzone) i planuję, że do końca życia będzie wdową. Nina niedługo pozna przystojnego, bogatego i tajemniczego sąsiada, bodajże Adama, wyjdzie za niego i będą mieli garstkę dzieci. Bez ekscesów.
Marzyciel
Szczepan oświadczył się Lilianie i trwają długie przygotowania do ślubu. Darek przestał malować (w mojej grze jest bogatym inwestorem) i zajął się uwodzeniem Kasandry. Są już zakochani i niedługo wezmą ślub. Będą mieli przynajmniej trójkę dzieci.
Hak
Esmeralda jest w ciąży, Lucynka na razie jest dzieckiem, ale niedługo dorośnie i spiknę ją z Aleksandrem Ćwirem. Poza tym nic.
Próchno
Honoriusz umarł ze starości (no dobra, trochę mu pomogłam InSIMenatorem). Karolina została sama i jeszcze nie wiem, co z nią zrobię. Może wprowadzi się do Liliany albo Andżeliki i pomoże im w zajmowaniu się dziećmi.
planuję włączyć do gry postacie z Lazurowej Promenady, której z lenistwa jeszcze nie dodałam do Miłowa