Powspominamy, czyli co ostatecznie osiągnęłam w Miłowie (bo niestety, Miłowo właściwie "podzieliło" los mojego ukochanego Dziwnowa- uszkodził się plik N001_neighbourhood.package (czy jakoś tak), "główny" plik okolicy

)
I tym razem opiszę ostatecznie wszystkich.
Kaliente/Szpak- Sylwek został nastolatkiem, i mieszkał cały czas z ojcem, macochą i przyrodnią siostrą May, która była niemowlakiem.
(Kaliente)Kreciuk- Ewka została nastolatką, jej brat dorósł (dziecko). U ich rodziców bez zmian.
Szmer/Sosenka- Dawid pozostał nastolatkiem, jego rodzice dorosłymi. Lucynka wyszła za mąż za Krystiana (Sosenka) i mieli córeczkę Grace (m. dziecko).
Nowy- Balbina i Brandn zostali emerytami. Ich syn, Ian, ożenił się z Gabriellą (Lotario) i tu stanęło.
Lotario- Don po śmierci Kasandry ożenił się z moją Simką (taką głupią blondyną), Lizzie. Gabriella wyszła za mąż, a Wiktor został nastolatkiem.
Ćwir- Edgar został dzieckiem, Aleksander i Łucja- dorosłymi.
Biedak Sr- Anita i Malwina zmieniły grupę wiekową (dzieci), Jass została nastolatką, a Angelice udało się jeszcze zajść w trzecią ciążę.
Biedak Jr- Mikołaj ożenił się z moją Carmen i zbudowałam im domek.
Marzyciel/Scott- Marlenka wyszła za Jamesa Scotta (to był mój ostatni ślub w Miłowie), kupili sobie mieszkanko, a skończyłam nimi grać właśnie wtedy, gdy Marlenka zaszła w ciążę. Darek umarł, Liliana i Szczepan pozostali dorosłymi, a Derek był nastolatkiem.
I na tym skończyła się moja gra

Jeszcze kiedy miałam kompa, zaczęłam grać w Kwitnących Wzgórzach i trochę tam porobiłam, ale dopiero gdy dokonają się jakieś większe zmiany, zostaną tu przedstawione.